Fotografia corporativa per il·lustrar un cartell d´un espectacle de màgia

23 de setembre 2024 - Empresa - Comentar -

A l'Igor, ja li vaig fer algunes fotografies per al seu anterior espectacle però van ser per al final de la gira i van servir com a imatge a les seves xarxes socials. Al cap d'uns mesos ja tenia preparat el seu nou espectacle, 𝙉𝙊𝙈𝘼𝘿𝙄𝙆, i partint d'una idea inicial del propi mag, vam poder treballar i crear una imatge que reflectís l'estil únic de l'espectacle i on es concentrés la idea “nòmada” del títol .

Així que amb la seva habitual vestimenta i un globus terraqui, ens vam posar a fer les fotos i van sortir diferents opcions, una de les quals és les que us mostro a la imatge. Després de passar per mans del dissenyador, el cartell va quedar així de bonic.

Una fotografia professional en estudi és essencial per al cartell de qualsevol espectacle, ja que és la primera impressió que el públic tindrà del xou. La imatge no només captura l'aparença de l'artista, sinó també l'essència i el seu art. I això no només augmentarà la visibilitat de l'esdeveniment, sinó que ajudarà a vendre més entrades en comunicar directament la imatge del protagonista de l'obra.

Xavi Olivé Fotografia - igormag-ts20240923130913733400.jpg
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

3 + 2 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent