Reportatge d'una familia de 5 a l'exterior

24 de setembre 2024 - Familiar - Comentar -

Els reportatges fotogràfics a l'exterior per a famílies són una meravellosa forma de capturar moments autèntics i naturals. En el cas d'una família de cinc membres com en el reportatge que us presento, Selma i Jorge i els seus tres fills petits, aquest tipus de sessió permet reflectir la connexió i alegria cinc en un ambient relaxat ia l'aire lliure.

La natura ofereix un escenari canviant, des de paisatges oberts fins a racons íntims, que aporta dinamisme i frescor a les fotos. Durant la sessió, es van capturar moments espontanis com els nens jugant, rialles entre els pares i abraçades familiars. La llum llums natural permet obtenir retrats plens de calidesa i emoció.

Com veieu a les imatges, tindreu fotografies de tota la família conjunta així com dels petits junts, per separat o altres fotografies que sorgeixin espotàniament.

Aquest tipus de reportatge són ideals per documentar l'essència de la família, i destaquen les personalitats de cada membre i la complicitat que els uneix, generant records únics i duradors.

selma_IG
selma_IG2
selma_IG3
selma_IG4
selma_IG5
selma_IG6
selma_IG7
selma_IG8
selma_IG9
selma_IG10
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

9 + 5 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent